Metator Team Kft. 

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000927/2014

+36-70-70-21-502    |    info@metatorteam.hu    |    Jogi nyilatkozat 

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
Célunk, hogy képzéseinkkel és a vezetők támogatásával ügyfeleink fejlesszék különleges képességeiket és üzleti potenciáljukat.
Képzéseink

 

Termelés és munkairányító képzés. Emberarcú vezetés. Csapatmunka-építés. Lean alapok. 5S alapok. Direkt és bolti értékesítés. Tárgyalástechnika. Konfliktus és stressz kezelés. Train The Trainer. Vezetői ismeretek – a jövő megformálása.

 

 

Vezetői támogatás

 

A hazai vezetők leterheltsége nagyon erős, ezért cégünk sok esetben átvállalja a teljes képzési projektek megtervezését, lebonyolítását. Mivel a képzési projektek ma már komplex módon kapcsolódnak a vállalati (értékteremtő) folyamatok fejlesztéséhez, .... 

Folyamatfejlesztés

 

Minden szervezet számára kulcsfontosságú az elsődleges értékteremtő folyamat pontos meghatározása és folyamatos fejlesztése. E tevékenység során nem a költségcsökkentésre, hanem azon egyedi vállalati képességek és tulajdonságok kiépítésére vagy fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, amely megbízónk versenyelőnyét biztosítják.  

Ipar 4.0

 

Napjainkban az emberi élet minden területére hatást gyakorol a negyedik ipari forradalom, mely gyors és hektikus változásokat indukál. Mivel az Ipar 4.0 a jelenben zajlik így nincsen róla még tankönyv vagy utólagos elemzés, a szabályokat a jelenben, mi magunk írjuk.