top of page
Képzéseink

 

Termelés és munkairányító képzés

Alsó és középvezetői program, amely megérteti a vezetői gondolkodásmódot szükségességét, összegzi az operatív irányítással foglalkozóktól elvárt teendőket, eszközöket ad a napi feladataik elvégzéséhez és képes szemléletbeli változások elindítására.

 

Emberarcú vezetés

Az, hogy az egyes vezetők milyen módon illesztik be az új munkavállalókat, illetve hogyan bánnak az emberekkel – ügyfeleink tapasztalata szerint – meghatározó befolyással van a fluktuációra. A képzés a tapasztalattal már rendelkező vezetők számára ad kézzelfogható módszereket és feladatokat a nehezen megszerzett munkavállalók megtartására.

 

Csapatmunka-építés

A képzés ismereteket és kockázatmentes gyakorlóterepet ad a résztvevőknek a tudatos csapatmunka és a csapatban való sikeres együttműködés megtapasztalásához – szellemet és fizikumot megmozgató játékos formában.

 

Lean alapok

Nem szeretnénk „bevezetni” a Lean-t, mert ez a szemlélet nem életképes. Célunk, hogy a résztvevők egyszerű példák segítségével érthető ismereteket szerezzenek arról, miképp és hogyan képes a Lean/TPS rendszer segíteni - könnyebbé és hatékonyabbá tenni - a személyes munkáját ezen keresztül a vállalat versenyképességét.

 

5S alapok

A tapasztalat az, hogy a munkavállalók a takarítással azonosítják és rettentően utálják. (Sok helyen sajnos csak a takarításról szól.) 5S= a biztonságos, ergonomikus, tiszta rendezett és átlátható munkakörnyezet felépítésének és fenntartásának módszere. Amennyiben a munkavállaló megérti a módszer valódi lényegét és bevonjuk a megvalósításba is, a terület jelentős és tartós változásokon megy keresztül.

 

Direkt és bolti értékesítés

Az értékesítés felkészültség és nem szerencse kérdése. Az értékesítés talán legnehezebb válfajai igen is tanulhatók. A direkt értékesítésnél az első benyomások hatékonyságát, a bolti értékesítésnél a vásárlói kosár nagyságát kívánjuk növelni.

 

Tárgyalástechnika

Aki felkészül a tárgyalásra, az nem veszít. A program számtalan tárgyalási szimuláción keresztül és videó kontroll segítségével segíti a résztvevőt saját technikájának finomítására, a tárgyalási csapdák elkerülésére, a megfelelő alkutechnika kidolgozására és a közös érdek megkeresésére.

 

Konfliktus és stressz kezelés

A számtalan stressz és konfliktus-kezelő módszer, tréning vagy guru között a mi képzésünk a résztvevőre való koncentrálással és énjének középpontba helyezésével – így valós megoldások kínálásával tűnik ki.

 

Train The Trainer

A képzés a tréner jelöltet a résztvevők előtti munkára készíti fel: a felkészüléstől a kiadott feladatok nyomon követéséig. A fő kérdés: mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy az történjen a tréningteremben, amit te akarsz? 

 

Vezetői ismeretek – a jövő megformálása

A vezető talán legfontosabb feladata: merre és miként haladjon a szervezet? A képzés nem a vezetői eszközök tárházát kínálja, hanem belesodor egy gyakorlati – gondolkodós – kreatív műhelymunkába, amelynek eredményeként új és bátor célokkal, áttöréshez segítő hittel és tervekkel térnek haza a vezetők.

bottom of page